Fair Automobielen            info@fairautomobielen.nl   Tom     06-44 85 14 71                                    

 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Onder de naam Fair Automobielen zijn  Tom Delsing en Danny Frijsinger gestart met een nieuw concept omdat wij van mening zijn het anders te kunnen doen. Persoonlijke aandacht, deskundig advies en uw wensen staan bij ons centraal.

Wij zijn gespecialiseerd in gebruikte auto's waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Om die hoogste kwaliteit te garanderen werken wij alleen met orignele kwaliteitsonderdelen. Elke auto wordt afgeleverd met minimaal 1 jaar APK, technische inspectie, een halve tank brandstof en tennaamstelling van het voertuig. Bovendien betaald u hiervoor geen extra afleveringskosten. Inruil van uw huidige auto is uiteraard ook bespreekbaar. 


Daarbij kunt u kiezen voor FAIR-zekerheid, kijk voor meer informatie op de website van Fair Automobielen onder het kopje Fair Zekerheid.
Hebben wij de auto die u zoekt niet in ons aanbod neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een mail via het contactformulier op onze website van Fair Automobielen.


Kom gerust eens bij ons langs en onder het genot van een kop koffie zoeken wij de passende auto voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding en ervaar onze persoonlijke aandacht.

 

Graag tot ziens bij Fair Automobielen