Tom Delsing 06-13 61 50 32             Danny Frijsinger 06-51 61 57 66            info@fairautomobielen.nl

Waarom kiezen voor FAIR Automobielen?

 

Op het moment dat je de sleutels van een zojuist aangekochte auto in handen krijgt, is een feestelijk moment. Voor de meesten althans. Het is tegelijkertijd ook best spannend, want met de aanschaf is een behoorlijk bedrag gemoeid. Voor de één

is € 2.000,- veel en voor een ander € 10.000,-. Juist daarom wil je er absoluut op kunnen vertrouwen dat je een prima aankoop hebt gedaan. Dat vinden wij dus ook. Wij verkopen uitsluitend auto’s waar wij voor de volle honderd procent achter staan.   

 

Check op alle essentiële punten
Auto’s van Fair Automobielen zijn schadevrij en verkeren in een prima technische staat. Zelfs al heeft hun vorige eigenaar recent een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, dan nog lopen wij de auto na op alle essentiële punten. En mochten we twijfelen over een onderdeel of gebruiksfunctie, dan zorgen we ervoor dat het wordt gerepareerd of vervangen.

 

Eigen werkplaats
Het onderhoud en het verhelpen van eventuele storingen laten we met een gerust hart over aan onze  vakbekwame monteurs in onze eigen werkplaats in Sittard.  Deze werkplaats bestaat sinds 1979 en heeft een goede naam in de regio Sittard-Geleen. Overbodig om te zeggen dat onze garage helemaal met de tijd is meegegaan: hij is uitgerust met installaties van dit moment en de modernste (meet)apparatuur waarmee een gedetailleerde storingsdiagnose kan worden opgesteld.   
Doordat we koop, verkoop, onderhoud en reparatie volledig in eigen beheer hebben, zijn er korte communicatielijnen tussen ons als verkoopteam en onze collega’s van de werkplaats. Daardoor  kunnen we snel schakelen.

 

Originele onderdelen

Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met kwaliteits onderdelen. Mocht er dus een onderdeel vervangen moet worden, dan doen we dat uitsluitend met eerste klas, originele kwalitweits onderdelen. 

 

Fair-pakket
Al onze auto’s worden afgeleverd met een nieuwe APK. We brengen geen afleverkosten in rekening. Ook regelen wij kostenloos de tenaamstelling. Een goede service en nazorg vinden wij vanzelfsprekend. Wil je ondanks alles toch nog  meer zekerheid, dan kun je kiezen uit onze Fairzekerheidpakketten.   Een auto kan immers nóg zo grondig zijn nagekeken, er kan altijd iets spontaan kapot gaan. Waar je dan vooral niet op zit te wachten, is een gepeperde rekening. Met het Fairzekerheid ben je ervan verzekerd dat het defecte onderdeel wordt vervangen. Dubbele zekerheid dus. 

 

Waarom een auto van Fair-automobielen?

  • Omdat we betrouwbaar zijn.
  • Omdat we willen dat het kopen van een auto ook echt een feestmoment is.
  • Omdat we autoliefhebbers zijn, geen autohandelaren.
  • Omdat je een kwalitatief goede auto krijgt.
  • Vanwege onze persoonlijke benadering, aandacht en betrokkenheid.
  • Omdat we alles in eigen beheer kunnen doen: aankoop, verkoop, onderhoud en reparatie.
  • Vanwege onze knowhow en uitgebreide netwerk in de autowereld.
  • Omdat wij een duurzame relatie nastreven. Geen snelle verkooppraatjes, maar vakkundig en eerlijk advies.
  • Omdat details het verschil maken. Bij auto’s die wij afleveren, is de tank voor minimaal de helft gevuld zodat je niet al meteen op zoek moet gaan naar een tankstation.
  • Omdat je een mooie, goed onderhouden en eerlijke auto krijgt voor een faire prijs.