Tom Delsing 06-13 61 50 32             Danny Frijsinger 06-51 61 57 66            info@fairautomobielen.nl

WAAROM FAIR AUTOMOBIELEN

 

Hoi, goed dat je er bent. Op deze website gaan we het over auto’s hebben. Ben je toevallig op zoek naar een gebruikte auto?  Dan komt dat al helemaal goed uit, want wij hebben een aantal mooie en betrouwbare occasions in ons aanbod.  Auto’s waarvoor wij soms stad en land hebben afgereisd om er zeker van te zijn dat we het beste exemplaar van dat ene model, type en bouwjaar op de kop hebben getikt.  Onze missie is dan geslaagd, want we weten dat we straks iemand heel blij kunnen maken.  Staat jouw auto er niet bij? Laat ons weten van welke auto jouw hart sneller gaat slaan.  Dan zetten wij ons netwerk (in binnen- en buitenland) in om de auto van je keuze te vinden. Uiteraard passend binnen het budget dat jij wilt of kunt besteden.

 

REVIEWS VOOR FAIR AUTOMOBIELEN:

 

 

 • Sabine Notermans Di Fiore raadt Fair Automobielen aan.
  3 februari om 17:04 ·
  Ik ben heel blij met de leuke auto die ik bij jullie gevonden heb. ik had het moeilijk om afscheid te nemen van mijn oude auto waar ik 9 jaar veel plezier aan beleefd heb maar toen ik voorzichtig informatie opvroeg voor de nieuwe auto toen heeft Tom altijd de moeite gedaan om met veel geduld en vriendelijkheid mij te woord te staan op allerlei momenten. Toen ik dan eindelijk de eerste keer ging kijken naar de auto heeft Danny mij heel vriendelijk ontvangen en ik voelde me meteen op mijn gemak. Wederom werden al mijn vragen met veel geduld beantwoord. Ik heb de sprong gewaagd en de auto gekocht die me meteen al erg aansprak omdat ik hem erg mooi vond en daarbij komt dat hij ook nog super rijdt. Binnen enkele dagen was alles geregeld en bij de afgifte van de nieuwe auto kreeg ik nog 2 super leuke verrassingen nl. een megagroot stuk lekkere chocolade en nieuwe automatten. De service is super. Als ik nog eens een auto nodig heb of iemand anders dan kom ik zeker weer bij jullie terug. Bedankt van een tevreden klant:-)

 • Sanne Bukkems

  Snelle en betrouwbare service op maat! Nogsteeds super blij en tevreden met mijn Kia Rio die ik een aantal weken geleden bij Fair Automobielen heb gekocht

 • Stacey Bemelsmans

  Fijn dat we op afspraak ook in de avond konden langskomen.
  Jullie zijn een flexibel en betrouwbaar bedrijf met een goede service.

  Wij zijn heel blij met onze Kia C'eed, bedankt

 • Jamie Heldens
  · 13 april 2018
  Zojuist hebben wij onze nieuwe auto bij Fair Automobielen mogen ophalen, en we zijn met een heel fijn gevoel weggereden.
  Hartstikke bedankt voor de fijne service en het mooie bloemetje!

 • Bianca van Wees Heeft Fair Automobielen beoordeeld — 5 sterren
  14 maart om 21:10 ·
  Super blij met mijn nieuwe autootje.
  Hartstikke bedankt voor de goede service en gastvrijheid.

 • Paul Bos,
  Gefeliciteerd, u heeft een review van vijf sterren gekregen

  "Onderscheidend en betrouwbaar jong bedrijf. Goede ervaring mee en ik raad dit bedrijf van harte aan..."

 • Susan Aerts,
  en deze trotse eigenarrese is zoooo blij...ik had een wens en Fair Automobielen heeft deze waar gemaakt... gewoon TOP ????

 • Berthine Vna

  Leuke auto gekocht bij de heren van Fair Automobielen. We zijn uitstekend geholpen, ook qua voorinformatie voordat we een proefrit kwamen maken. Het was een eind rijden voor ons, maar een goed en eerlijk bedrijf als Fair is dat zeker waard!!

 • Elke Keijbets Jansen,
  super tevreden over de C1 die wij bij FairAutomobielen gekocht hebben. goede prijs/kwaliteitsverhouding, goede service en betrouwbaar

 • Vera Brouwers heeft Fair Automobielen beoordeeld — 5 sterren
  Van de week heb ik bij jullie mijn Toyota yaris gekocht. Fijne en eerlijke service. Dankjulliewel!!!

 • Nina,

  Super tevreden, goed advies en de heren denken met je mee. Vertrouwd gevoel en een mooie aankoop aangekocht. En de bloemen maken het feestje helemaal compleet. dank je wel groetjes Nina

 • Jules Stassen
  1 review
  in de afgelopen week-
  Een super dynamisch, flexibel en klantvriendelijk bedrijf. Geen standaard autohandelaren, maar gelijk contact met twee enthousiaste ondernemers die weten waarover ze praten en gelijk oppikken welke auto je naar op zoek bent!

 • Katerina Cevelová Heel erg bedankt, echt leuke auto met perfect service van jullie!

 • Mat Pustjens

  Goed advies gekregen , perfecte service en prettige mensen om mee samen te werken.
  Zij doen meer dan alleen een auto verkopen

 • René Teensma: aan Fair Automobielen

  Gisteren heb ik een machtig prachtige auto gekocht via Fair.Automobielen. Zoals ik al jaren ben gewend, was de service weer perfect en vriendelijk en klantgericht! Ik ben absoluut een tevreden klant! Voor de goede orde: dit is een eerlijke en spontane 'post' waarvoor ik niet door Fair.Automobielen wordt betaald ;)

 • Marc Coenen - Born
  Prettige verkopers, mooie auto, goede staat en prima prijs, een aanrader.

 • Dino Dieteren
  1 review
  in de afgelopen week-
  Zeer goed geholpen door de heren van Fair Automobielen. Tevreden en een goed gevoel aan overgehouden. bedankt mannen chapeau

 • Tjeu Bucks heeft Fair Automobielen beoordeeld — 5 sterren

  Top Service en kennis van zaken.

 • Ramon Hulsbosch heeft Fair Automobielen beoordeeld — 5 sterren

  Top bedrijf met een super service !!

 • Yvonne Steijvers heeft Fair Automobielen beoordeeld — 5 sterren

 • Brigitte Ernst-Opgenoord heeft Fair Automobielen beoordeeld — 5 sterren

 • René Teensma

  Gisteren heb ik een machtig prachtige auto gekocht via Fair.Automobielen. Zoals ik al jaren ben gewend, was de service weer perfect en vriendelijk en klantgericht! Ik ben absoluut een tevreden klant! Voor de goede orde: dit is een eerlijke en spontane 'post' waarvoor ik niet door Fair.Automobielen wordt betaald ;)

 • Marij-Ben Rooding Rooding
  · 6 april 2018
  Staan altijd voor je klaar en goede service

 • René Teensma
  En ik rij ook alweer een tijdje met heel veel plezier in een auto van Fair Automobielen ... super service ... super kwaliteit ... super vriendelijk ...