Danny Frijsinger 06-51 61 57 66            Tom Delsing 06-13 61 50 32            info@fairautomobielen.nl

Garage Frijsinger is een allround werkplaats waar automobilisten terecht kunnen voor een Algemene Periodieke Keuring (APK), onderhoud en reparatie. Opgericht in 1979 en gevestigd in Sittard. Niet alleen in Sittard, maar ook in de omringende regio heeft Garage Frijsinger een goede reputatie. Die goede naam hebben we opgebouwd door steeds goed werk af te leveren, betrokkenheid te tonen en keer op keer te bewijzen dat het vertrouwen van onze klanten niet geschaad wordt.

Een garage waar de klant echt centraal staat. Bij garage Frijsinger kennen wij de klant en zijn auto. Deze persoonlijke aanpak wordt zeer op prijs gesteld.

Sinds de oprichting is de garage steeds met zijn tijd meegegaan door te investeren in installaties en apparatuur. De vakkennis van de monteurs houden we op peil door scholing en training.

Garage Frijsinger is een echt familiebedrijf. Inmiddels werkt ook de tweede generatie Frijsinger al geruime tijd in het bedrijf. De afgelopen twee jaar stelden vaste klanten in toenemende mate de vraag waarom wij ons niet ook toelegden op de verkoop van jonge occasions. Klanten vinden het blijkbaar prettig om hun auto in onderhoud te geven bij de firma waar ze hem gekocht hebben. Zo is het idee ontstaan om verkoop van jonge occasions aan onze activiteiten toe te voegen.

In september 2017 was het dan zover: Danny Frijsinger, zoon van oprichter Harry, richt samen met zijn compagnon Tom Delsing Fair Automobielen op.

 

 

Graag tot ziens,

 

bij Garage Frijsinger en/of Fair Automobielen

 

Garage Frijsinger